Het Oranje Comité Prinsenbeek is druk bezig met de voorbereidingen voor Koningsdag in Park Over-Bos. Het programma is inmiddels bekend en het belooft 27 april weer een plezierige dag te worden in het dorp, met voor elk wat wils.

Kindervrijmarkt

Geen Koningsdag zonder een gezellige kindervrijmarkt. Weer tal van kinderen gaan hun spulletjes verkopen vanuit een kraam. Je kunt hiervoor een hele of een halve kraam huren. Schrijf je in via ‘activiteiten’ op www.oranjefeestenprinsenbeek.nl. Dit kan tot uiterlijk 21 april.

Activiteiten

Er zijn ook tal van activiteiten in het park, zoals de Fastfix Waterrollenrace, een ritje met paard en wagen, schminken en handboogschieten.

Levend tafelvoetbalspel

Verder is er het TES levend tafelvoetbalspel, waarmee de deelnemers kans maken op €150. Je speelt in een team van vijf personen een voetbalspel. De wedstrijden zijn van 14.00 tot 17.00 uur. Alle leeftijden vanaf 8 jaar kunnen hieraan deelnemen. Deelname is gratis, dus geef je op en start de training!  Inschrijven kan via Info@oranjefeestenprinsenbeek.nl en bij Bier & Borrels in de Groenstraat.

Aartsenfruit Smoothiecorner

Ook bij de Aartsenfruit smoothiecorner kun je op een leuke manier in beweging zijn tijdens Koningsdag. Je fietst zelf je eigen smoothie op de smoothiefiets! Dit is een fietsinstallatie met een blender. Die werkt niet op elektriciteit, maar op je eigen trapbewegingen. Je fietst dus zelf op een sportieve, feestelijke, gezonde en duurzame manier je eigen smoothie bij elkaar, eentje van heerlijk vers fruit!

Programma

De Zilverberk

9.15 – 11.15 uur Gedecoreerdenontbijt voor genodigden.

Park Over-Bos

11.00 – 15.00 uur: Kindervrijmarkt;

11.00 – 19.00 uur: Tjerry en Mariska;

11.00 – 17.00 uur: Diverse activiteiten.

Podium

12.00 uur: Amor Musae;

13.00 uur: Beekse smart;

13.40 uur: Dansstudio Nicole van Twist;

14.25 uur: Beekse smart;

15.00 uur: Pieter en Kees Nolet;

15.30 uur: fout halfuurtje DJ Rik;

16.00 uur: Tjerry en Mariska;

16.45 uur: Band Discover;

19:00 uur: Zanger Kafke.

Wanneer er geen optredens zijn, verzorgt DJ Rik gezellige muziek.

Zanger Kafke

De feestelijke dag krijgt een héle mooie afsluiting. Zanger Kafke komt naar onze Oranjefeesten! Van glazenhaler tot een van de populairste feestacts van Brabant… ‘Kafke’ laat de studio van 3FM, cafés en feesttenten met zijn Brabantse tongval en uptempo Nederlandstalige nummers ontploffen. Wat begon als een mooie cafégrap van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Zijn eerste single ‘Onze Dag’ is een regelrechte hit. Hij sluit Koningsdag in Park Over-Bos af. Dus doe je witte bloes maar aan en ben erbij!