‘Ook in Prinsenbeek wordt het een bijzondere Koningsdag dit jaar, een dag die we thuis gaan vieren’, meldt het Oranjecomité Prinsenbeek (OCP). Om er toch een oranje tintje aan te geven, vraagt het comité de Bekenaren om Koningsdag in ieder geval zo feestelijk mogelijk thuis te vieren. Met lekkere oranje hapjes, versieringen en vlag en wimpel in top.

Voor de kinderen hebben we speciaal een kleurplaat laten maken. Die kun je vinden op onze website, klik hier. Kleur deze plaat zo mooi mogelijk in. Hang hem voor het raam. Maak er een foto van en stuur die, met vermelding van je naam, naar info@oranjefeestenprinsenbeek.nl. Wij zullen deze dan plaatsen in de fotogalerij op onze website en delen op social media. Je mag hem natuurlijk ook zelf posten op Facebook. Ons taggen op ‘Oranjefeesten Prinsenbeek’ vinden we erg leuk.

Op onze website vind je overigens ook foto’s van Koningsdag in de afgelopen jaren! Leuk om hier weer eens doorheen te bladeren en herinneringen op te halen.

Op de website van de landelijke Oranjebond (klik hier) is meer te vinden over het online vieren van Koningsdag. Zo wordt er een digitale kleedjesmarkt georganiseerd en is er de actie ‘Vertel het de koning’, waarbij kinderen tot 12 jaar gevraagd wordt om een tekening te maken voor, of een brief te schrijven aan, de koning.

We hopen er in 2021 weer een fantastische dag in Prinsenbeek van te kunnen gaan maken. Voor nu wij wensen we iedereen een hele fijne Koningsdag thuis! En blijf gezond!