Na het besluit van het Oranje Comité Prinsenbeek (OCP) gisteren om Koningsdag in Prinsenbeek te verhuizen van Park Over-Bos naar sport- en welzijnsaccommodatie DDL is er heel hard gewerkt. Vrijwilligers van alle leeftijden zetten er samen de schouders onder, en het is gelukt.

Prinsenbeek kan het Oranjefeest deze regenachtige, koude 27e april droog en warm vieren in de sport- en welzijnsaccommodatie, waar zowel de sportzalen als de Belle Fleur-zaal feestelijk zijn ingericht.

Voorzitster Bianca Nieuwkoop van het Oranjecomité geeft aan trots te zijn op de vele mensen die gisteravond hebben geholpen. ,,Onder andere leden van CV de Knalkoenen en vrijwilligers die zich al jarenlang inzetten bij diverse activiteiten. Maar ook een paar nieuwe vrijwilligers die iets voor ons mooie dorp willen betekenen.’’

Alle activiteiten die eerder waren aangekondigd voor Park Over-Bos vinden vandaag dus plaats in De Drie Linden aan de Heisprong 15 in Prinsenbeek. Vanaf 10.00 uur kunnen de kinderen er hun kramen voor de vrijmarkt gaan inrichten. En om 11.00 uur kan hier het feest beginnen. Iedereen is van harte welkom en alle activiteiten zijn gratis.